Paris Hilton ja pikkusisko paljastelivat Playboy-juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijättäret Paris Hilton ja hänen siskonsa Nicky osallistuivat maineikkaassa Playboy Mansionissa järjestettyihin juhliin, jossa sisarukset juhlivat muiden paikalla olleiden tavoin alusasuissaan. Nyt juhlissa ja limosiinissa napatut kuvat on julkaistu News Of The World -julkaisun verkkosivuilla.

Kuvissa sisarukset poseeraavat toinen toistaan seksikkäämmissä asennoissa limosiinikyydissä välillä tanssien ja välillä toisiinsa kietoutuen. Eräässä kuvassa sisarukset nähdään poseeraamassa takapuolet yhdessä. Sisarusrakkautta on ainakin ilmassa. Paris on pukeutunut eläinkuosilliseen paitaan ja Nicky puolestaan mustaan silkkiseen yöasuun.

Kuvasarjassa on mukana myös otoksia itse juhlista, jossa Paris poseeraa jo tien kuinka monetta kertaa Playboy-pomo Hugh Hefnerin kainalossa. Juhlissa julkkissisarukset saivat poseerata myös lukuisten muiden juhlavieraiden kanssa.

Katso kuvat tästä!