Ruoska -yhtye perustaa puolueen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen konemetalliyhtye Ruoska perustaa puolueen. Puolueen tähtäimessä on tiedotteen mukaan ”edistää Ruoskan musiikillista sanomaa”. Yhtye rekrytoi parhaillaan jäseniä puolueeseensa yhtyeen nettisivuilla.

Ruoska Puolue on musiikillinen puolue, joka koostuu jäsenistä, ydinjäsenistä ja hallituksesta. Hallituksen muodostaa Ruoska. Puolueeen jäsenet saavat jäsennumeron ja mahdollisuuden hankkia itselleen numeroidun Ruoska Puolue –paidan ja hihamerkin.

Ydinjäseneksi ylennetyt Puolueen kannattajat saavat puolestaan virallisen Puoluekirjan, johon voi kerätä Puolue-leimoja Puoluekokouksista, eli yhtyeen keikoilta. Erityisen aktiivinen jäsen saa myös lisäleimoilla tienattua itselleen Puoluelipun osoitukseksi lojaalisuudestaan.

– Päätimme panostaa tavallista enemmän bändin ja fanien väliseen kanssakäymiseen. Bändin tavoitteena on, että Puolueen kautta yhtyeen kannattajista muodostuisi yhtenäinen ja tiivis yhteisö – jossa tietenkin kuri ja järjestys on kaiken A ja O, toteaa yhtyeen uudesta satsauksesta rumpali Sami Karppinen.

Ruoska Puolueeseen voi liittyä osoitteessa www.ruoska.net/puolue.