Uusi Stara-lehti ilmestyi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

stara kansi 03-2006Viihdealan aikakauslehti Staran kolmas numero on ilmestynyt ja postitettu tilaajille. Lehden pääaiheena on vuoden odotetuin elokuva Casino Royale, jonka tiimoilta löytyy muiden muassa Daniel Craigin haastattelu, elokuvan arvostelu ja tietenkin myös lukijakilpailu.

Tämän lisäksi Staran haastattelussa ovat esimerkiksi supertähdet Robbie Williams, Sugababes, Jennifer Love Hewitt, Pet Shop Boys, Bob Sinclar, All Saints, Pink ja Kevin Costner. Lisäksi pureudumme vuoden kuumimman trendilajin saloihin pokeriammattilaisten näkökulmasta

Stara matkaa tällä kertaa tutustumaan myös Kaakkois-Aasian omatoimimatkailuun, ja kertoo kuumimmat vinkit niille, jotka ovat kyllästyneet hotellin allasbaareihin ja opastettuihin retkiin. Tuttuun tapaan arvostelussa ovat myös syksyn ja alkaneen talven elokuvat, levyt ja pelit. Luvassa on siis kuumia joululahjavinkkejä.

Lehti toimitetaan veloituksetta postitse niille, jotka ovat tilanneet lehden 1.12.2006 mennessä. Sen jälkeen ilmaistilaus päättyi. Seuraava Stara löytyy hyvin varusteltujen kauppojen lehtihyllyistä. Toimitus toivottaa hyviä lukuhetkiä!

HUOM! Osalle tilaajista lehti on toimitettu kirjekuoressa, jonka päällä komeilee Jasper Pääkönen. Kuoresta löytyy kuitenkin mainospostin sijaan Stara-lehti.