Shakira Suomeen maaliskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinopopin ehdoton valtias Shakira saapuu keikalle Suomeen 14. maaliskuuta 2007. Erittäin menestyksekkäällä urallaan jo yli 30 miljoonaa albumia myynyt supertähti on vastaanottanut lisäksi viisi Latin Grammy -pystiä.

Kahdella kielellä laulava tähti tuli länsimaissa tunnetuksi Whenever Wherever -megahitillään vuonna 2002. Hänen hiteistään viisi on noussut brittilistan kärkisijoille saakka. Suomessa Shakiran levyjä on myyty yli 120.000 kappaletta. Eniten on käynyt kaupaksi vuoden 2001 läpimurtolevy Laundry Service, jota on myyty 90.000 kappaletta. Myös viime vuonna julkaistua Fijación Oral Vol. 1 -albumia on myyty 10.000 kappaletta.

Shakira on nähty Suomessa aiemminkin, kun hän esiintyi lyhyesti vuonna 2002 Helsingin Kaivopuiston kansanjuhlassa.