Kevin paljastaa Britney Spearsin salaisuudet kirjassaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wannabe-rappari Kevin Federline on jo menettänyt valttikorttinsa Britneyn kotipornovideon suhteen, mutta siipeilijä kehittelee koko ajan uusia tapoja kyniä miljoonia entiseltä rakkaaltaan. Nyt Kevin uhkaa Spearsia paljastuskirjalla, jossa hän paljastaisi kaikki Britneyn salaisuudet.

Kevinin paljastuskirja tulisi sisältämään shokkimateriaalia Britney Spearsin esiripun takaisesta elämästä. Luvassa on mahdollisesti paljastuksia Britneyn alkoholin ja huumeiden käytöstä sekä seksuaalisesta kiinnostuksesta muita naisia kohtaan. Tuoreen Star -lehden mukaan Kevin aikoo myös kertoa Britneyn uskovan aikamatkailuun.

Federline on kuitenkin valmis luopumaan suunnitelmistaan, jos hän saa pariskunnan lasten huoltajuuden itselleen.

– Kevin toivoo, että kustantaja maksaa hänelle suuren summan rahaa tai Britney maksaa vielä enemmän säilyttääkseen salaisuutensa, lähde kertoi.

Lehden mukaan Kevin haluaa 20 miljoonaa dollaria ja lasten huoltajuuden. Britney on itse heikentänyt huomattavasti mahdollisuuksiaan huoltajuuden suhteen, sillä hän on viime viikkoina keskittynyt lähinnä juhlimiseen ja itsensä paljasteluun. Tähti kertoi kuitenkin ryhdistäytyvänsä vuoden vaihteessa.