Liian hapokasta? -ilmiö leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mikkeliläinen Olli Hokkanen yritti taannoin tehdä Coca-Colan juonnin ennätystä Ennätystehdas -televisio-ohjelmassa. Hän yritti juoda 1,5 litraa colajuomaa mahdollisimman nopeasti, mutta yritys päättyi vain kolmen lasillisen jälkeen.

– Ei jaksa enempää. Ei pysty. On niin hapokasta, ettei pysty, Hokkanen perusteli keskeytystään.

– Juoma oli yllättävän happopitoista, ettei yksinkertaisesti pysty nilemään. Kotona se ei näin hapokasta ole.

Epäonnistuneen yrityksen jälkeen Hokkasesta on tullut netti-ilmiö, kun hänen kuvansa on yhdistetty mitä mielikuvituksellisimpiin yhteyksiin ja pään päälle on lisätty puhekuplassa ”Liian hapokasta” -teksti. Internetin suosituimmassa videopalvelussa kyseistä ennätysyritystä on katsottu jo reilusti yli 200.000 kertaa.

Ilmiö on samankaltainen kuin taannoin netissä levinneet Star Wars -poika ja Numa Numa -video, tosin sillä erotuksella, että nyt on kyseessä puhtaasti suomalainen ilmiö. Tietokone -lehden mukan netissä levitetään jo kuvien lisäksi myös Liian hapokasta -musiikkikappaleita. Lisäksi verkossa kerätään Kokis vähemmän hapokkaaksi -adressia, jossa on jo lähes tuhat nimeä.

Lehden mukaan Hokkanen on itse kärsinyt ilmiöstään, sillä häntä on häiriköity verkkosivustollaan ja pilasoitoilla