Britney Spears järkyttyi fanin hyökkäyksestä. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä vaihteeksi ylävartaloaan paljastellut supertähti Britney Spears säikähti perin pohjin myöhään keskiviikkoiltana, kun hän oli taustajoukkoineen poistumassa Forty Deuce -klubilta Hollywoodissa. Paparazzien ristitulessa tuntematon mies lähestyi Spearsia kuljettanutta tila-autoa, avasi oven ja istui autoon suoraan Britneyn viereen.

Hätääntynyt supertähti työnsi miehen nopeasti pois autosta ja paparazzit ehtivät hätiin. Miehen poistuttua Britney sulki nopeasti autonsa oven. Paikalta tihkuneiden tietojen mukaan viereisen hotellin turvamies poisti miehen nopeasti paikalta. Hetkeä myöhemmin Britney kuvattiin autossaan toipumassa järkytyksestään.

Tilanne oli ohi muutamassa sekunnissa, mutta vastaisuudessa Britneyn turvallisuudesta pidetään taatusti parempaa huolta. Katso video tästä tai artikkelin alta.