Spice Girls kokoontuu jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman menestyksekkäimmistä naisyhtyeistä, brittibändi Spice Girls, kokoontuu pitkästä aikaa, kun Melanie ”Scary Spice” Brown on kutsunut entiset yhtyetoverinsa juhlimaan raskauttaan. Mel B järjestää ystävilleen suuret vauvajuhlat, jotta saisi ajatuksensa pois kipeästä erosta näyttelijä Eddie Murphyn kanssa.

– Juhlat saavat hänen ajatuksensa pois Eddien tuoreimmista tempauksista. Hän kutsuu perheensä ja ystävänsä, ja lisäksi lennättää paikalle myös Spice Girls -yhtyetoverinsa, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Eddie Murphy jätti Melanien aiemmin tässä kuussa, kun hän sai vihiä raskaana olevan Brownin mahdollisesta suhteesta toiseen mieheen. Siitä saakka Murphy on julkisesti epäillyt, ettei olekaan lapsen isä. Mel B on puolestaan julkisesti todennut Murphyn olevan lapsen isä.