The Prodigy -yhtyeen tähti naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin uranuurtajiin lukeutuva brittiyhtye The Prodigy on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa. Yhtyeen taustalla kuitenkin tapahtuu koko ajan. Keulahahmo Liam Howlett elää avoliitossa All Saints -tähti Natalie Appletonin kanssa, ja nyt yhtyeen vokalisti Keith Flint on brittitietojen mukaan mennyt naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Mayumi Kain kanssa.

37-vuotias energiapakkaus Flint oli kutsunut paikalle paljon julkkiksia, kuten Liza Minellin ex-aviomiehen David Gestin, Buster-tähti Matt Willisin, Oasis-tähti Liam Gallagherin ja tietenkin Liam Howlettin ja Natalien.

The Prodigy -yhtyeen nykyiseen viralliseen kokoonpanoon kuuluvat Liam, Keith ja Maxim, mutta varsinainen yhtye on silti yksimiehinen. Liam itse totesi nimittäin taannoisessa haastattelussa olevansa yhtyeen ainoa jäsen, ja että Keith ja Maxim ovat mukana vain keikoilla. Soolouralle siirtynyt Leeroy nähdään myös yhä joillain The Prodigyn keikoilla vierailevana tähtenä.