Näyttelijä Halle Berry julkaisee soololevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi James Bond -elokuvan tähtenä nähty näyttelijä Halle Berry on laajentamassa repertuaariaan valkokankaalta levybisneksen suuntaan. Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan Berry julkaisee soololevynsä 6. helmikuuta 2007.

Levyn nimeksi on tulossa Halle, ja se sisältää alustavien tietojen mukaan 13 kappaletta. Levyltä löytyy myös tuttuja nimiä, sillä Halle Berryn musiikkia ovat työstäneet muiden muassa Timbaland, Jamie Foxx, Cee-Lo, Harold Jennings ja Scott Storch. Berry paljasti levytyssuunnitelmansa Ebony -lehden tuoreessa numerossa.

– Olen aina pitänyt laulamisesta ja haluan tällä albumilla näyttää ihmisille, että osaan tehdä muutakin kuin näytellä, Berry paljasti.

Ensi vuonna Halle Berry nähdään valkokankaalla elokuvissa Class Act, Things We Lost in the Fire ja Perfect Stranger.