PMMP : Tässä elämä on

Singlet · Stara.fi

Leskiäidin tyttäret -albumillaan mainiosti menestynyt PMMP on taas ottanut etäisyyttä rankempaan punk-osaston materiaaliinsa. Nyt yhtye julkaisee levynsä toisena singlenä tarttuvan Tässä elämä on -raidan. Biisi on soundeiltaan ja monipuolisilta melodioiltaan erittäin tarttuva rallatus, ja takuuvarmaa hittikauraa edeltäjänsä tavoin. Nyt tunnelmia ei tosin ole haettu Leeviltä ja kumppaneilta.

Kappaleen kertosäe nousee esiin mukavasti ja siinäkin kikkaillaan niin, että tuloksena on omaperäinen hittiraita. Paula Vesalan sanoittama kappale luotaa lyriikoiltaan tuttuun tapaan suomalaisen elämän eri puolia. Kappale kuuluu siihen kotimaiseen sarjaan, jota haluaa kuunnella uudelleen ja uudelleen. Viisu tulee valloittamaan radioiden soittolistat tulevana talvena.

Pisteet 5/5