Poikaystävä petti Kylie Minogueta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue selvisi rintasyövästään ja aloitti äskettäin jo kesken jääneen kiertueensa. Nyt Kylielle on kuitenkin tullut uusia murheita, kun Australian kiertueelle kantautui tietoja, joiden mukaan hänen miesystävänsä Olivier Martinez olisi pettänyt supertähteä toisen naisen kanssa.

Lehtitietojen mukaan Olivier olisi pettänyt Kylietä 24-vuotiaan malli Sarai Givatin kanssa. Heidät on ikuistettu jo pariinkin otteeseen paparazzin muistikortille. Huhujen mukaan Olivier ja Sarai olisivat viettäneet kolme yötä ja kolme päivää tiiviisti yhdessä.

Huhut kuultuaan Kylie hyppäsi oikopäätä lentokoneeseen, ja lensi Ranskaan tapaamaan siellä asuvaa Martinezia. Kylie oli suunnitellut viettävänsä joulun perheensä parissa kengurumaassa, mutta samalla joulun suunnitelmat menivät uusiksi. Minogue ei siis aikaillut, sillä hän istui lentokoneessa jo 12 tunnin kuluttua kiertueensa viimeisen keikan päättymisestä.

Samalla Kylie perui uudenvuodenaatoksi kaavaillun esiintymisen Lontoon Wembleyssä. Keikkapäivä siirrettiin ”hamaan tulevaisuuteen”.