Britney petti Keviniä tämän ystävän kanssa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioeroaan parhaillaan puiva Britney Spears on viime aikoina nähty deittailemassa musiikkituottaja J.R. Rotemia, joka on tuottanut musiikkia Britneyn lisäksi tämän ex-miehelle Kevin Federlinelle ja Paris Hiltonille. Avioeron takana onkin mahdollisesti sama mies, sillä tuore Star -lehti kertoo Britneyn pettäneen Keviniä Rotemin kanssa ennen avioeroaan.

Rotem on In Touch -lehden mukaan mahdollisesti syypää myös Britneyn ja Paris Hiltonin välien viilenemiseen, sillä ennen Spearsia tuottaja deittaili jonkin aikaa myös Hiltonia. Britneyn ja Parisin ystävyys loppuikin lyhyeen, kun Rotem astui kuvioihin.

– Ei se ollut mitään vakavaa. Vain muutama tapaaminen. Löisin vaikka vetoa, että Rotem kyllästyi salailemaan asiaa Britneyltä.

Nyt Paris on kuitenkin lepytellyt Spearsia ostamalla maailman hirveimmälle koiranomistajalle 500 dollarin arvoisen koiran kantamiseen tarkoitetun käsilaukun.

Lehden mukaan Britney halusi lisäksi ”vääntää veistä Kevinin haavassa”, sillä hän soitti Kevinille ja kysyi oliko Kevin nähnyt lehdissä kuvat hänestä ja Rotemista. Lähipiirin mukaan Britney kehuskeli ex-miehelleen myös seksillä, jota oli harrastanut Rotemin kanssa. Kevin puolestaan vastasi ilmoittamalla julkisesti, että hän on kirjoittamassa paljastuskirjaa Britneystä.