Madonna ohjaa elokuvan tappavasta nyrkkeilyottelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna aikoo seurata miehensä Guy Ritchien jalanjälkiä ja ohjata elokuvan. Supertähti on brittilehtien mukaan hylännyt haaveet näyttelijänuransa jatkumisesta ja päättänyt kokeilla siipiään kameran takana. Madonnan yhtiö Maverick Entertainment on mukana leffaprojektissa Blade To The Heart.

Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo kahden nyrkkeilijätähden, Emile Griffithin ja Benny “Kid” Paretin, elämästä 1950-luvulta lähtien. Heidän välisensä vuonna 1962 nähty ottelu on yhä yksi historian tunnetuimpia nyrkkeilyotteluita. Ottelu päättyi vasta 12. erässä, kun Griffith tyrmäsi Paretin. Tyrmäyksen jälkeen seonnut Griffith hakkasi Paretia vielä kolmetoista kertaa. Paret kuoli 12 päivää myöhemmin tajuihinsa tulematta.

Ennen tätä elokuvaa tapahtumista on tehty myös Ring of Fire -dokumenttielokuva. Kyseinen tapahtumasarja ja dokumentti päättivät nyrkkeilyotteluiden televisioinnin pitkäksi aikaa Yhdysvalloissa. Myöhemmin selvisi, että Paret oli ilmeisesti haukkunut Griffithiä homoksi ottelun aikana, ja että Griffith saattoi olla homoseksuaali. Hän ei koskaan saanut syytettä kuolemasta.