Manageri: Britney vain nukahti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen uutisoimme kuinka poptähti Britney Spears pyörtyi uudenvuoden juhlissa Las Vegasin maineikkaan Caesars Palacen Pure-klubilla. 50 minuuttia vuoden vaihtumisen jälkeen Britney kaatui tajuttomana lattialle, ja hänet kannettiin nopeasti ulos 12 turvamiehen saattelemana.

Nyt Britneyn manageri Larry Rudolph on ottanut tiedottajan roolin ja ilmoittanut medioille, että hänen suojattinsa ei suinkaan pyörtynyt, vaan pelkästään nukahti. Hänen mukaansa illan emäntänä toiminut supertähti oli väsynyt, minkä takia hän nukahti ja horjahti lattialle.

Manageri kiistää myös tiedot siitä, että turvamiesten joukko olisi kantanut Britneyn ulos ravintolasta. Hänen mukaansa tähti käveli itse ulos turvamiesten saattelemana.

Silminnäkijäraporttien mukaan Britney kuitenkin pyörtyi sen jälkeen, kun oli keskustellut tanssijansa kanssa ja noussut seisomaan. Nyt maailmalla ihmeteelläänkin, kuinka Spears voi nukahtaa seisoessaan.