Hollywood-tähtiä ammutaan sähköaseella! Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuun 10. päivänä alkaa Yhdysvalloissa uusi reality-sarja Armed & Famous, jossa julkkikset nähdään opiskelemassa poliiseiksi. CBS -kanavalla nähtävän sarjan yhdessä trailerissa nähdään, kuinka Hollywood-tähtiä ammutaan sähköaseella.

Sähköiskun vastaanottaminen on pakollista, jotta Indianan osavaltiossa saisi oikeuden kantaa samankaltaista sähköasetta. Trailerissa nähdään kuinka sähköisen ”luodin” kohteeksi joutuvat Jack Osbourne, LaToya Jackson, näyttelijä Erik Estrada, wrestling-mestari Trish Stratus ja Jackass-sarjasta tuttu Jason “Wee-Man” Acuna.

Wee-Man ottaa iskun vastaan huutaen, mutta LaToya Jackson pyörtyy kivusta. Ohjelmassa julkkikset nähdään myös opettelemassa kamppailulajeja ja ampumassa oikeilla konetuliaseilla.

– En ole koskaan nähnyt mitään niin pelottavaa, kuin LaToya Jackson lataamassa Glock -pistoolia parin metrin päässä minusta, Jack Osbourne toteaa ohjelmassa. Jack osoittautuu ohjelman myötä varsinaiseksi mestariampujaksi.

Katso video tästä tai tuosta artikkelin alapuolelta.