Keira Knightleyn kuumat bikinikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijätär Keira Knightley on menestynyt hyvin erilaisissa äänestyksissä, joissa rankataan julkkisnaisia kauneusjärjestykseen. Syyskuussa Keira äänestettiin jopa kaikkien aikojen suurimmaksi Hollywoodin nuoreksi naistähdeksi.

Tähän saakka Keira Knightley on kuitenkin pyrkinyt pitämään vartalonsa pääasiassa piilossa, ja taannoin hän jopa raivostui, kun hänen rintojaan suurennettiin digitaalisesti Kuningas Arthur -elokuvan mainoskuviin. Poikkeuksena vartalonsa piilottelusta hän poseerasi taannoin alastomana Vanity Fair -lehden kannessa Scarlett Johanssonin kanssa.

Nyt brittitähti on bongattu bikineihin sonnustautuneena telmimässä rantavedessä miesystävänsä kanssa. Paljastavaan uima-asuun sonnustautunut Keira näyttää kuvissa upealta sixpack-vatsoineen. Hänen laiha ulkomuotonsa on tosin saanut liikkeelle myös arvostelijoita, joiden mielestä Keira näyttää suorastaan anorektikolta. Tähti itse ei ole ottanut kantaa kritiikkiin.

Kuva 1Kuva 2Kuva 3Kuva 4Kuva 5