Jessica Alba on mennyt kihloihin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba on mennyt mahdollisesti kihloihin miesystävänsä Cash Warrenin kanssa. Virallista vahvistusta kihlaukselle ei ole vielä tullut. Alba on valittu lukuisia kertoja maailman halutuimpien ja seksikkäimpien naisten listan kärkisijoille.

Jessica Alba ja Cash Warren on nähty viime aikoina tiiviisti yhdessä milloin ulkoiluttamassa koiriaan ja milloin rentoutumassa uimarannalla. Huhujen mukaan pariskunta kihlautui taannoisella uudenvuoden lomareissullaan.

Alba on siivittänyt osaltaan huhuja piilotelessaan käsiään kuvaajilta lomamatkan jälkeen. Hänestä on napsittu sadoittain kuvia, joissa hän piilottelee käsiään. Kihlasormuksella varustettua tai ilman sormusta olevaa kättä ei ole siis saatu vielä ikuistettua.

Alba ja Warren tapasivat Fantastic Four -elokuvan kuvauksissa. Alba esitti elokuvassa yhtä päärooleista, ja Cash toimi apulaisohjaajana.