Madonna työstää jo uutta levyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin supertähti Madonna aikoo julkaista seuraavan albuminsa vielä tämän vuoden aikana. Vuoden 2005 marraskuussa julkaistu Confessions On A Dance Floor -albumi oli jättimenestys erityisesti sen uuden soundin ansiosta.

Madonnan tuottaja Stuart Price on paljastanut, että hän työstää Madonnan kanssa parhaillaan uutta levyä, ja että myös seuraavalla levyllä soundi tulee selvästi uudistumaan. Tuottajan mukaan levyllä vierailee laadukas kattaus tuttuja musiikkitähtiä. Myös tuotantopuolella kuullaan tämän hetken kuumimpia musiikkituottajia.

Price ei kuitenkaan kertonut vielä vierailevien tuottajien nimiä E! Onlinelle, mutta huhujen mukaan albumilla kuullaan Timbalandin ja Pharrell Williamsin kädenjälkeä.

Madonna julkaisee tammikuun lopussa viimeisimmällä kiertueellaan nauhoitetun The Confessions Tour Live From London -livelevyn.