Rolling Stone: Onko Timbaland biisivaras?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman arvostetuimpiin musiikkilehtiin lukeutuva Rolling Stone on kirjoittanut jo pariin otteeseen Suomessa kovan kohun nostattaneesta biisivarkaudesta, jossa hiphop-tuottaja Timbaland varasti suomalaisen kappaleen ja käytti sitä sekä soittoäänenä että Nelly Furtadon kappaleen pohjana.

Eilisessä artikkelissaan lehti käyttää jo kovia sanakäänteitä, kun myös lehden toimittajat ovat huomanneet, että Timbalandin Nelly Furtadolle työstämä Do It -kappale on selvä plagiaatti suomalaisen Janne Sunin työstämästä Acid Jazzed Evening -kappaleesta.

Lehti on nostanut ”Onko Timbaland varas?” -otsikolla julkaistun jutun etusivulleen, ja juttuun on linkitetty plagiaatista kertovia YouTube -videoita. Katso yksi videoista artikkelin alta. Lue Rolling Stonen artikkeli tästä!