Kristiina Brask jatkaa Idols-finaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään selvisi toinen Idols -finalisti. Yleisöäänillä jatkoon pääsi Kristiina Brask, joka seuraa viime viikolla jatkoon päässyttä 24-vuotiasta Panu Larnosta tämän vuoden finaaliin. Viime viikolla finaalipaikasta kisasivat pojat, ja nyt oli tyttökvartetin vuoro.

21-vuotias oululainen Emilia Aarnio esitti tänään Mikko Kuustosen Aurora -kappaleen, Kristiina Brask Joan Osbournen One Of Us -kappaleen, Mia Permanto Alanis Morrisetten Ironic -kappaleen ja Sheila Kortelainen Diana Rossin Do You Know (Where You´re Going To) -kappaleen.

Emilia Aarnion esitys kärsi ponnettomuudesta, eikä noussut millään saralla esiin. Paljain jaloin esiintynyt Mia Permanto onnistui paremmin monipuolisella kappaleellaan, mutta kikkailu vei hieman pontta muuten onnistuneesta esityksestä, eikä Mia päästellyt tuttua energiaansa valloilleen.

Sheila Kortelaisen esitys oli sielukas, mutta lauluääni jäi hieman ohueksi, eikä kappaleesta irronnut tarvittavaa voimaa. Kristiina Braskin esitys sai myös tuomarit kehumaan esitystä vuolaasti. Nuori laulaja olikin lavalla selvästi parempi kuin teatteriviikonlopussa.

– Sä oot Suomen seksikkäin jääkiekkoilija, Asko Kallonen äityi toteamaan 16-vuotiaan Kristiinan esityksestä.