Leski rahastaa Anna Nicolen kuolemalla. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Anna Nicole Smithin kuolema on saanut aikaan ennennäkemättömän mediasirkuksen. Hänen vauvansa isäehdokkaita on tällä hetkellä jo neljä. Asia tullaan selvittämään perinpohjin, kun prinssi Frederic von Anhalt aikoo todistaa isyytensä oikeudessa ja DNA-testillä. Myös Smithin leskimies Howard K. Stern on ilmoittautunut lapsen isäksi.

Stern on tosin ehtinyt rahastaa kihlattunsa kuolemalla jättisumman jo muutaman tunnin kuluttua Anna Nicolen kuolemasta. Hän myi nimittäin lyhyen ja ”itkuisen” haastattelun yksinoikeudella Entertainment Tonight -ohjelmalle huimaan miljoonan dollarin hintaan.

– Haluan hänen olevan Danielin luona. Toivon, että he ovat onnellisia. Hän oli niin upea ihminen, Stern tihrustaa ja peittää välillä kasvonsa käsillään.

Lisäksi hän toteaa, että vain viiden kuukauden ikäinen Dannielynn -tytär, jonka isä hän siis väittää olevansa, pitää hänet hengissä. Haastattelu on kuvattu yksityiskoneessa, kun Stern matkusti Floridasta kotiinsa Bahamalle. Luonnollisestikaan Stern ei mainitse Dannielynnille mahdollisesti tulevaa 600 miljoonan perintöä.

Katso haastattelu tästä tai artikkelin alta.