Take That hukkasi arvokkaat palkintonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluutaan parhaillaan tekevä poikabändi Take That on vuosien saatossa ehtinyt hukata lukuisia kulta-aikanaan vastaanottamistaan palkinnoista. Nyt yhtye anoo faneiltaan apua arvokkaiden pystien etsimisessä.

Listasijoituksilla ja radiosoitolla mitattuna erittäin onnistuneen paluun viime vuonna tehnyt yhtye palkittiin 90-luvulla esimerkiksi neljällä Brit-pystillä, mutta yhtyeen keulahahmo Gary Barlow on onnistunut kadottamaan niistä kaksi.

– Voitimme neljä Brit-palkintoa. Minulla on niistä yksi ja olen suhteellisen varma, että Markilla on toinen. Olemme kadottaneet kaksi palkintoa matkan varrella, ja nyt meidän pitäisi paikallistaa ne. Me todella haluamme ne takaisin, Barlow aneli The Sun -lehdessä.

Mikäli joku Teikkareiden pysteistä komeilee Staran lukijan lipaston päällä, häntä pyydetään ottamaan yhteyttä bändin levy-yhtiöön.