Raivohullu Britney hakkasi kuvaajia. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vieroituksesta toissapäivänä paennut Britney luisuu päivä päivältä pahempaan jamaan. Keskiviikkoiltana seitsemän aikaan hän suuntasi San Fernando Valleyssä sijaitsevalle Kevin Federlinen asunnolle ”hullunkiilto” silmissään.

Kevin oli samaan aikaan talossa pariskunnan yhteisten lasten kanssa, mutta ei halunnut päästää raivostunutta ex-vaimoaan sisään. Britney soitti useaan kertaan ex-miehensä ovikelloa, mutta ei saanut vastausta. Pian tämän jälkeen läheiseltä huoltoasemalta tavoitettu Britney menetti täysin itsehillintänsä salamavalojen räiskyessä.

X17 -verkkosivusto julkaisi viime yönä tapahtumasta taltioidun videon ja valokuvia.

– Pyydän, että ette tee tätä, Spearsin assistentti anelee kuvaajilta hetkeä ennen kuin Britney hyökkää Mercedes-Benz autostaan suurella sateenvarjolla aseistautuneena.

Britney lateli ensin muutamia tiukkoja kirosanoja kuvaajille, ja iski yhtä kuvaajaa sateenvarjollaan selkään niin voimakkaasti, että sateenvarjo katkesi. Kuvaaja sai välikohtauksessa massiivisen mustelman, joten isku oli todella kova. Tämän jälkeen Britney purki paineitaan myös toisen kuvaajan maasturiin, joka sai poptähden käsittelyssä useita peltivaurioita.

Britney palasi vielä samana iltana takaisin on-off -vieroitushoitoonsa, joten Kevin perui eiliselle kaavaillun oikeuden hätäistunnon, jossa piti käsitellä pariskunnan lasten huoltajuutta. Nyt Britneyn fanit toivovat, että Spears pysyisi hoidossa ainakin muutaman vuorokauden ennen seuraavaa pakomatkaansa.

Katso video ja kuvat Britneyn hyökkäyksestä tästä!