Fani kiinnitti itsensä Hugh Grantiin käsiraudoilla. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fani yllätti näyttelijä Hugh Grantin tämän Music And Lyrics -elokuvan ensi-illassa Hollannissa. Paikallisen 101 -televisiokanavan toimittaja Cielke Sijben kiinnitti nimittäin itsensä käsiraudoilla näyttelijään tämän saapuessa tilaisuuteen.

Grant jakoi pahaa-aavistamattomana nimikirjoituksia ja poseerasi faniensa kanssa valokuvissa, kun Sijben toteutti erikoisen suunnitelmansa. Punaisen maton laidalla odottanut toimittaja pyysi Grantia valokuvaan kanssaan, ja kun Grant suostui, Cielke naksautti käsirautojen toisen lenkin idolinsa käteen.

Neitokainen yritti tutustua idoliinsa kyselemällä tämän kuulumisia, mutta Grant tiedusteli luonnollisesti käsirautojen avainta, mitä ei kuitenkaan löytynyt. Pian Hugh alkoi hikeentyä toden teolla ja vaati saada käsiraudat irti. Tähti kuljetti toimittajaa mukanaan 10 minuutin ajan, kunnes palokunta saatiin paikalle irrottamaan käsiraudat. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Toimittaja pidätettiin myöhemmin, ja kuljetettiin poliisilaitokselle. Hänet päästettiin kuitenkin pian vapaaksi. Koko tapahtumasarja kuvattiin samalla Sijbenin ryhmän televisiokameralla, ja video julkaistiin myöhemmin YouTube -sivustolla.