Take Thatin keikkaliput vietiin käsistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun kuumimpiin poikabändeihin lukeutuva Take That on tehnyt onnistuneen paluun musiikkilistoille Patience -hitillään ja uudella albumillaan. Nyt yhtyeen menestys näyttää jatkuvan myös keikkarintamalla, sillä yhtyeen tulevan kiertueen liput myyntiin loppuun hujauksessa.

Brittikiertueen kaikki 370.000 lippua myytiin loppuun alle kolmessa tunnissa. Lippumyymälöiden edustalla nähtiin jälleen teikkari-fanaatikkoja, jotka yöpyivät makuupusseissa myymälöiden ovilla varmistaakseen lippujen saannin. Odotus kannatti, sillä lippujen nettikaupat kaatuivat heti myynnin alettua.

Yhtyeen brittikiertue sisältää yhteensä 29 keikkaa. Keikoilla nähtävä kokoonpano on vielä auki, sillä Robbie Williamsin odotetaan olevan mukana ainakin osalla keikoista.