Lily Allenin musiikkivideo hyllytettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on raivostunut, kun hänen Smile -kappaleensa musiikkivideo hyllytettiin Britanniassa. Musiikkikanavan johto päätti lopettaa videon esittämisen, koska siinä toistetaan liikaa fuck-sanaa. Poppari ei tietenkään pitänyt päätöksestä.

– He sanoivat, etteivät halua lastensa kasvavan aikuisiksi liian nopeasti. Silti Paris Hilton ja Pussycat Dolls riisuvat videoissa vaatteitaan, ja se on sallittua. He luulevat, että lapset kasvavat nopeammin aikuisiksi sen takia, että kuulevat fuck -sanaa, kuin siksi että heille esitellään rintoja, Allen raivosi The Sun -lehdessä.

Smile -kappale julkaistiin viime vuoden keväällä, ja se nousi peräti Britannian singlelistan ykköseksi. Kappale valittiin viime vuonna myös parhaaksi brittisingleksi. Allen palkittiin aiemmin tänä vuonna NME Awards -gaalassa huonoimmin pukeutuvana artistina.