Emma Watson kieltäytyi Potter-roolistaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs Harry Potter -kirjasarja on menestynyt mainiosti myös valkokankaalla, mutta nyt leffojen suhteen taivalla on tummia pilviä. Päätähteä elokuvissa näyttelevä Daniel Radcliffe teki äskettäin sopimuksen roolistaan seuraavissa elokuvissa, mutta Hermione Grangerin roolissa nähtävä Emma Watson on kieltäytynyt sopimuksesta.

16-vuotias Watson on News of the World -lehden mukaan päättänyt, että ei enää tee uutta sopimusta Harry Potter -elokuvista. Hänelle tarjottiin jokaisesta elokuvasta kaksi miljoonaa puntaa, mutta Emma Watson ilmoitti haluavansa kokeilla seuraavaksi muita rooleja.

Ron Weasleyn roolissa nähtävä Rupert Grint on vahvistanut tiedot ja paljastanut etteivät hän ja Radcliffe ole enää puheväleissä Watsonin kanssa.

– Hän ei halua enää tehdä rooleja, koska on kyllästynyt siihen, että kaikki tuntevat hänet vain ”sinä tyttönä Harry Potter -elokuvista”. Daniel ja minä olemme ottaneet häneen nyt etäisyyttä. Emme puhu tai lähettele tekstiviestejä, Grint kertoi.