Miehet yrittivät tunkeutua Idols-taloon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän vuoden Idols-finalistien asuttamassa talossa koettiin kauhun hetkiä, kun useampia mieshenkilöitä yritti tunkeutua sisään taloon keskellä yötä. Miehet hakkasivat talon ovia ja ikkunoita ja vaativat talossa tuolloin kaksin olleita Annaa ja Kristiinaa tulemaan ovelle.

– Sitten kuulimme kuinka ulkoa huudettiin, että he eivät lähde pois ennen kuin tulemme ovelle. Miehiä oli ainakin kaksi ja minusta tuntuu, että he olivat humalassa, Anna kertasi tapahtumia Iltalehdelle.

Kun tyttöjä ei kuulunut ulko-ovelle, miehet yrittivät päästä sisään Idols-taloon. Ari ja Kristian olivat poissa, joten talon wc-tilaan sulkeutuneet tytöt joutuivat turvautumaan poliisin apuun. Miehet pakenivat paikalta poliisien saapuessa Idols-talolle.

Tapahtumien jälkeen Idols-talon turvatoimia on kiristetty huomattavasti, ja uusien turvajärjestelmien lisäksi jokaisella kilpailijalla on koko ajan mukana myös oma kaukohälytyslaite.