Anna Abreu ja Ari Koivunen ovat Idols-finalistit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään kisattiin viides Idols -finaali, jossa oli mukana enää kolme parasta kilpailijaa. Illan lähetyksessä teemana oli kotimainen musiikki, joten kilpailijat joutuivat laulamaan vähintään yhden kappaleen myös suomeksi.

Yleisöäänten perusteella kisasta putosi Kristiina Brask, joka sijoittui siis Idols 2007 -kisassa kolmanneksi. Ensi viikolla jäähalli-finaalissa voitosta kisaavat siis Anna Abreu ja Ari Koivunen. Silloin vierailevana tuomarina toimii Kwan-yhtyeestä tuttu Mariko.

Kristiina Brask ja Ari Koivunen olivat yhä flunssan kourissa, kun Anna Abreu oli puolestaan jo parantumassa omasta flunssastaan. Sairastuminen ei kuitenkaan vaikuttanut illan esityksiin, ja kaikki kilpailijat onnistuivat hyvin.

Anna Abreu esitti Irinan Vahva ja Juice Leskisen ja Jonna Tervomaan Rakkauden haudalla -kappaleet. Ari Koivunen lauloi Broadcast -yhtyeen klassikkoballadin You Break My Heart ja Kilpi-yhtyeen Sielut iskee tulta -kappaleen, ja Kristiina Brask esitti puolestaan The Rasmus -yhtyeen slovarihitin Liquid sekä Teleksin Tuulilasin nurkkaan -kappaleen.