Euroviisut: Dj Bobo on tämän vuoden Lordi?

Euroviisut · Stara.fi

Sveitsin edustajaksi Eurovision laulukilpailuihin valittu discotähti Dj Bobo on saanut niskaansa aikamoisen vastalauseiden myrskyn. Peräti 50.000 sveitsiläistä on allekirjoittanut vetoomuksen, jossa vaaditaan Bobon vampyyriaiheisen viisun diskaamista kilpailusta

Sveitsin kilpailukappale on nimeltään Vampires Are Alive, joten väkisinkin tulee mieleen yhtymäkohtia viime vuoden viisukohuun, jossa Lordin monsterikappaletta vastustettiin kiivaasti ympäri Eurooppaa, ja erityisesti Kreikassa. Nytkin popparia vastustavat erityisesti uskonnolliset tahot.

Vampyyrikohu on tuonut Lordin tapaan ylimääräistä kiinnostusta Dj Bobon kappaletta kohtaan, ja Yleisradion mukaan se on noussut toiseksi ennakkosuosikiksi Ruotsin The Arkin The Worrying Kind -viisun lisäksi.

Lordista poiketen Bobon kappale on kuitenkin vain laimeaa discojumputusta. Sveitsin ja muiden maiden Euroviisut voi katsoa ja kuunnella tästä!