Anna Abreu laulaa finaalissa portugalilaista jazzia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huomisessa Idols 2007 -kilpailun finaalilähetyksessä Anna Abreu ja Ari Koivunen laulavat molemmat neljä kappaletta. Helsingin Jäähallista nähtävässä suorassa lähetyksessä esitetään koelaulussa laulettu kappale, tuomariston valinta, kilpailijan oma valinta ja voittajalle sävelletty voittokappale.

Anna esittää koelauluissa kuultuna kappaleenaan Alicia Keysin hitin Fallin’. Toiseksi kappaleeksi tuomaristo on valinnut hänelle Joan Jettin rock-klassikon I Love Rock´n´Roll. Omana valintanaan Anna Abreu esittää hieman yllättäen portugalilaisen jazz-kappaleen Solta-Se O Beijo.

– Se on mun mielestäni aika hauska valinta, koska se on ainakin erilaista, mitä on koskaan aiemmin ollut. Kukaan ei varmaan tunne tätä. Toi biisi on haastava, koska se on niin erilainen kuin mun tyyli, neito perustelee, Anna kertoi Idols -verkkosivustolla.

Kyseisen kappaleen voi kuunnella Catarina Furtadon esittämänä YouTube-videona tästä tai artikkelin alta.

Illan, ja siten myös Idols -kilpailun, viimeisenä kappaleena Ari ja Anna esittävät molemmat oman versionsa voittajalle sävelletystä On The Top Of The World -kappaleesta.

– Se on sellainen biisi, että aluksi se tuntui vähän kliseiseltä. Mutta nyt se on kyllä jo hieno biisi. Ja kun sitä on treenannut, siitä on saanut erilaisen verrattuna siihen alkuperäiseen. Ari tekee siitä varmaan vähän hevimmän version, joten on kiva nähdä siitä kaksi erilaista versiota, Anna kommentoi voittobiisiä.

Idols 2007 -finaalilähetys nähdään huomenna perjantaina MTV3 -kanavalla kello 19.30 alkaen.