Britney Spears kävi rasvaimussa ja on taas yksin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears yrittää yhä sinnikkäästi paluuta poplistoille taannoisista sekoiluistaan huolimatta. Vieroitushoidon jälkeen Britneyn kerrotaan kuntoutuneen todella hyvin, ja hän onkin jo palannut levytysstudioon työstämään paluulevyään.

Muutoksia on ilmeisesti tapahtunut myös studion ulkopuolella, sillä Access Hollywoodin mukaan Britney on bongattu Las Vegasissa sijaitsevalta Advanced Lipo Dissolve -klinikalta. Spearsin kerrotaan käyneen siellä rasvaimussa, jotta kahden lapsen äiti saataisiin taas edustuskuntoon.

Monella rintamalla paluutaan valmisteleva superähti on myös kuntoillut ja ottanut runsaasti tanssitunteja.

Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin tieto, jonka mukaan Britney olisi antanut lähtöpassit managerilleen Larry Rudolphille. Mikäli tieto pitää paikkansa, on Rudolph jo kolmas potkut saanut managerin vuoden sisällä ja poppari on jälleen ilman puolustajaa mediassa. Luvassa lienee siis uusia kohuotsikoita.