Madonnalle toinen adoptiolapsi Malawista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on jälleen adoptiohuhujen kohteena. Supertähti on jo kertaalleen ehtinyt kiistää suunnittelevansa toista adoptiota, mutta julkisuuteen vuotaneet tiedot viittaavat yhä perheenlisäykseen.

Madonna adoptoi viime lokakuussa yksivuotiaan David Banda -pojan Malawista, ja jo marraskuussa Stara uutisoi popparin suunnittelevan myös toisen lapsen adoptiota samasta maasta. Ensimmäisestä adoptiosta noussut kohu sai kuitenkin tähden perääntymään hetkeksi suunnitelmastaan.

Nyt kohu on jo laantunut, ja Madonna suunnittelee malawilaisen kolmevuotiaan Grace -nimisen tytön adoptoimista, The Sun -lehti uutisoi. Lehden tietojen mukaan Madonna on lentämässä sunnuntaina Malawiin David -poikansa kanssa. Ohjelmassa on myös käynti orpokodissa, jossa Grace nykyisin asustaa.

– Madonna näki videon The Consol Home -nimisessä orpokodista asuvista lapsista. Hän huomasi siinä kauniin nuoren tytön, jonka nimi on Grace, ja jonka hymy valaisi koko huoneen. Madonna ihastui häneen korviaan myöden, supertähden lähipiiristä kerrotaan.

Lähipiirin mukaan Madonnan suunnitelmana on alusta saakka ollut adoptoida Malawista kaksi lasta, poika ja tyttö.