Adoptiopojan isä: Madonna ota yhteyttä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna adoptoi viime vuoden lokakuussa David Banda -nimisen pikkupojan Malawista. Lapsen isä Yohane Banda on pettynyt supertähden toimintaan adoption jälkeen, sillä Madonna ei ole pitänyt yhteyttä isään tämän vaatimuksista huolimatta.

Lapsen isä kertoi katuvansa edelleen sitä, että antoi ainoan poikansa adoptoitavaksi. Päätöstä ei voi enää muuttaa, mutta isä on pyytänyt poikansa uutta perhettä pitämään yhteyttä ja ilmoittelemaan Davidin kuulumisia Amerikasta.

– Ymmärrän, että hän on kiireinen ihminen, mutta jos vain on mahdollisuus, niin arvostaisin jos hän kertoisi minulle kuinka poikani voi. Tähän mennessä en ole kuullut vielä mitään, Yohane Banda kertoi The Sun -lehdelle.

Madonna vieraili Malawissa alkuviikosta, mutta vielä viime viikonloppuna lehden haastattelema pojan isä oli kuullut vain huhuja tulevasta visiitistä. Hän ei tiennyt edes tulevatko Madonna ja hänen poikansa edes tapaamaan Davidin biologista isää vierailun aikana.

Viikon uutisissa on kerrottu, että Madonna ja David tosiaan kävivät maassa, mutta eivät ilmeisesti tavanneet lainkaan pojan isää. Lehdistön edustajat tosin eristettiin supertähdestä pikkupoikien armeijalla, joka kivitti liian lähelle uskaltautuneita kuvaajia.