Alec Baldwin raivosi tyttärelleen. Kuuntele nauhoitus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Alec Baldwin on joutunut noloon tilanteeseen, kun hänen tyttärelleen jättämänsä puhelinvastaajaviesti on päätynyt internetiin. Viestissään isä huutaa 11-vuotiaalle Ireland -tyttärelleen, koska tämä ei vastannut hänen puheluunsa sovittuun aikaan.

Itsehillintänsä menettänyt Baldwin raivoaa tyttärelleen usean minuutin ajan, ja nimittelee tätä esimerkiksi vastuuttomaksi siaksi. Lisäksi puhelun kestäessä isän raivo vain kasvaa, ja loppupuolella Alec lupaa antaa tyttärelleen kunnon opetuksen tämän tavatessaan.

Tyttären lisäksi osansa raivosta saa myös tämän äiti, Kim Basinger. Huhtikuun alkupuolella jätetty viesti päätyi viikonloppuna verkkojulkaisu TMZ.comin sivuille ja sen voi kuunnella tästä.

Viestin johdosta Basingerin lakimiehet vaativat isälle lähestymiskieltoa, joka on sittemmin myönnetty. Tällä hetkellä Alec Baldwin ei saa olla tyttäreensä missään yhteydessä. Myös isän tapaamisoikeus on siis tilapäisesti peruttu.

Alec Baldwin ilmoitti juristinsa välityksellä julkaisulle, että viesti on luottamuksellinen ja se on päätynyt internetiin lain vastaisesti. Basinger tyytyi kommentoimaan viestiä vain sanomalla, että se puhuu kyllä puolestaan.