Scarlett Johansson ei osaa laulaa? Kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja äänestetty näyttelijä Scarlett Johansson ilmoitti viime vuoden keväällä suunnittelevansa soololevyn julkaisemista.

Syksyllä tähti allekirjoittikin levytyssopimuksen Atco -levymerkin kanssa, ja sopimuksen tuloksena hänen Scarlett Sings Tom Waits -esikoislevyn pitäisi ilmestyä kauppoihin vielä tämän kevään aikana. Levy sisältää nimensä mukaisesti Tom Waits -covereita.

Levystä ei ole kuulunut väliaikatietoja, eikä Scartlettin musiikkiura näytä muutenkaan kovin ruusuiselta. Hän nousi nimittäin äskettäin lavalle Coachella -festivaalilla yhdessä The Jesus and Marychain -yhtyeen kanssa. Esiintymisestä kuvatun videon perusteella studiossa tullaan tarvitsemaan taitavaa tuottajaa ja autotunea. Katso video tästä tai artikkelin alta.