Madonnan avioliitto lopullisesti karilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on ollut viime viikkoina otsikoissa lähinnä adoptiohalujensa takia. Samalla myös hänen avioliittonsa heikosta tilasta on liikkunut erilaisia huhuja. Suhteen väitetään nimittäin olevan karilla.

Nyt huhut ovat saaneet vahvistusta, kun News Of The World -lehti uutisoi, että Madonna ja hänen elokuvaohjaaja-aviomiehensä Guy Richie nukkuvat eri makuuhuoneissa. Pariskunta käy lisäksi avioliittoneuvojalla pelastaakseen kuusi vuotta kestäneen avioliittonsa.

Lehden mukaan pariskunnan ystävät uskovat, ettei julkkisparin avioliittoa voi enää pelastaaa.

– He ovat olleet huonoissa väleissä jo jonkin aikaa, eivätkä he nykyisin enää juuri edes puhu toisilleen. He viettävät yhä enemmän aikaa omissa makuuhuoneissaan, ystäväpiiristä kerrottiin.

Viime kuussa Madonna käväisi Malawissa yhdessä sieltä adoptoidun David -poikansa kanssa. Guy Richie ei ollut mukana matkalla, mikä antoi lisäpontta erohuhuille. Lehden mukaan Guy ei halua enää toista adoptiolasta Davidin adoption aiheuttaman kritiikin takia. Madonna puolestaan haluaa adiotoida Malawista vielä toisen lapsen.