Markku From Finland on Suomen viisutähti

Euroviisut · Stara.fi

Euroviisujen tiimoilta aamuohjelmaansa Subtv -kanavalla juontanut fiktiohahmo Markku From Finland on aiheuttanut runsaasti mielenkiintoa myös kansainvälisen lehdistön keskuudessa.

Euroviisujen lehdistökeskuksessa, Finlandia-talossa, Hartwall Areenalla ja Helsingin keskustassa viisuohjelmaansa työstänyt Markku on saanut ihastelevia kommentteja ulkomaisilta toimittajilta. Monet heistä ovat seuranneet Markun aamuohjelmaa, vaikka suurin osa hänen finglish-kielestään on mennyt heiltä niin sanotusti yli hilseen, eli ”over the dandruff”.

Markku on viisuviikon aikana opastanut katsojiaan suomalaisuuden ja erityisesti saunomisen saloihin. Suomalaisten sananlaskujen vapaamuotoinen kääntäminen englanniksi on ollut niin ikään ohjelman tärkeä teema.

Tänä aamuna Markku From Finland julisti virallisen viisurauhan Helsingin Espan lavalla. Mikäli Markun televisiolähetykset ovat menneet sinulta ohi, niitä voi katsoa edelleen myös Ruttoryhmän YouTube-sivustolla. Katso myös Staran videopodcast-jutut Euroviisuista tästä tai YouTubesta.