Poliisi rajoittaa pääsyä Senaatintorin viisujuhlaan

Euroviisut · Stara.fi

Helsingin Senaatintorilla on parhaillaan meneillään hurja viisujuhla, kun paikalle on saapunut vaihtelevien arvioiden mukaan noin 25.000 – 30.000 katsojaa. Viisufinaalin alkuun mennessä torilla oli arviolta 15.000 katsojaa.

Poliisi on nyt joutunut sulkemaan ainakin tilapäisesti paikalle johtavat reitit, ettei paikalle ahtautuisi enempää katsojia. Tunnelma on siis korkealla, ja Hanna Pakarisen esitys sai korviahuumaavat suosionosoitukset monikansalliselta katsojajoukolta. Paikalla on runsaasti myös ulkomailta Suomeen tulleita viisuturisteja.

Yleisradion uutisten mukaan myös huomiseksi Senaatintorille on odotettavissa runsaasti väkeä katsomaan Suomen ja Kanadan välistä jääkiekon MM-kisojen finaaliottelua. Mikäli Suomi voittaa mestaruuden, tekniikka olisi paikalla valmiina kansanjuhlaa varten. Viimeksi Suomi oli MM-kisojen finaalissa vuonna 2001.

Katso Euroviisujen videopodcast-erikoisjaksot tästä tai YouTubesta!