Vedonlyönti: Ukraina viisujen ennakkosuosikki

Euroviisut · Stara.fi

Ukraina on noussut tämäniltaisen euroviisufinaalin selväksi ennakkosuosikiksi vedonlyöntitoimistojen kertoimissa mitattuna. Mikäli maa voittaisi, sen puolesta vetoa lyöneet saisivat rahansa takaisin keskimäärin 3,5-kertaisena.

Toiseksi kansainvälisen vedonlyöntiyhtiön kertoimissa sijoittuu tällä hetkellä Valko-Venäjä ja kolmanneksi Serbia. Kärkisijoille veikataan myös Venäjää, Latviaa, Ruotsia, Bulgariaa ja Kreikkaa. Ladbrokesin ja Bet24:n listoilla joukko on lähes sama.

Suomen euroviisu, eli Hanna Pakarisen Leave Me Alone, ei ole kovin korkealla veikkauksissa, sillä peliyhtiön listoilla Suomi on vasta sijalla 17. Pakarisen puolesta vetoa lyövät saisivat nyt rahansa 60-kertaisina takaisin, jos Suomi voittaisi kisat. Ladbrokesilla Hanna on sijalla 15. kertoimen ollessa 34. Bet24:llä sijoitus on nyt 13. ja kerroin 30.

Vedonlyöntitoimistojen kertoimet ja maiden järjestys päivittyvät koko ajan, joten ennen illan finaalia Pakarisen sijoitus voi vielä muuttua.