Keira Knightley: Minulla ei ole lainkaan rintoja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Keira Knightley kuvaa parhaillaan The Best Time of Our Lives -elokuvaa yhdessä Sienna Millerin kanssa. Nyt Keira on kertonut pitävänsä alastonkohtausten tekemisestä.

Elokuvassa nähdään lukuisia alastonkohtauksia ja Keira pelkääkin nyt, että hänen faninsa järkyttyvät hänen alastomasta vartalostaan.

– Kirjassa on paljon seksikohtauksia, ja elokuvaversion tulee tietenkin olla uskollinen kirjalle. Luulen, että pian ihmiset vaativat minua pitämään vaatteet ylläni, Keira kertoi Total Film -lehdelle.

– En tekisi mitään, minkä tuntisin epämukavaksi. Uskoisin olevani kovin eurooppalainen suhteessani omaan vartalooni. Olen näyttelijä ja minulla on tietyt työkalut. Yksi niistä on vartaloni, joten en välitä vaikka minun pitäisi silloin tällöin riisuutua.

Knightley on saanut jo nyt kritiikkiä siitä, että hänen vartalonsa ei ole hänen roolihahmonsa Elizabeth Swannin kaltainen, vaan liian poikamainen.

– Hahmoni ei ole yhtään kaltaiseni. Ennen kaikkea hänellä on rinnat. Minulla ei ole lainkaan rintoja, Keira totesi.

Keira on kaikesta huolimatta ylpeä vartalostaan. Taannoin hän kauhistui, kun hänen rintojaan oli suurennettu kuvankäsittelyssä Kuningas Arthur -elokuvan mainosjulisteeseen.