Simpsonit-parodia suututti studiopomot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin piirrossarja Simpsonit nähdään pian valkokankailla. Nyt televisiosarjasta tehty parodia on suututtanut 20th Century Fox -studion johdon.

Kyseessä on The O.J. Simpsons -niminen sarja, joka muistuttaa ulkoisesti hyvin paljon esikuvaansa. Sarjan päähenkilönä nähdään taannoin vaimonsa murhasta syytetyn O.J. Simpsonin hahmo. Myös sarjan alkutunnuksessa nähdään poliisien jahtaama Simpson, kuten aikoinaan tosielämässäkin.

Sarjan ensimmäissä osassa If I Did It keskitytään irvailemaan Simpsonin taannoista paljastuskirjaa. Yhteensä jaksoja on julkaistu kolme. Muut jaksot ovat nimeltään Black and White Christmas ja Warzone.

Piirrossarja julkaistiin alunperin Broadcaster.com -sivustolla, ja nyt Foxin edustajat ovat vaatineet sivustoa poistamaan videon jakelusta. Näin ei ole kuitenkaan käynyt, ja video on levinnyt nopeasti sadoille verkkosivustoille ympäri maailmaa.