Madonnalta uusi kappale hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesänä Live Earth -jättikonserttien tähtenä nähtävä popin supertähti Madonna on julkaissut uuden Hey You -nimisen kappaleen kyseisen tapahtuman tiimoilta.

Uusi kappale on julkaistu vain digitaalisessa muodossa, ja sen tarkoitus on nostaa ihmisten tietoisuutta ilmastonmuutoksesta. Siinä ei kuitenkaan suoraan puhuta ilmastonmuutoksesta, mutta lyriikoiden aiheena on rakkaus ja toisista välittäminen. Madonna tuotti kappaleen yhdessä Pharell Williamsin kanssa.

Hey You -kappale on myynnissä esimerkiksi MSN.com -sivustolla, jossa sitä jaettiin ilmaiseksi ensimmäiset miljoona kappaletta. Sen jälkeen Microsoft lahjoittaa 25 senttiä lataukselta Alliance for Climate Protection -järjestölle.

Live Earth -konserttisarja nähdään 7. heinäkuuta. Tuolloin Madonna esittää kappaleen Lontoon Wembley Stadionilla. Muut jättikonsertit järjestetään Tokiossa, Shanghaissa, Johannesburghissa, Sydneyssä, Rio De Janeirossa, Hampurissa ja Istanbulissa.