Paris Hilton suorittaa loput tuomiostaan kotona!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin 45 päiväksi vankilaan tuomittu Paris Hilton on päässyt jo vapaaksi vankilasta. Sunnuntaina vankilaan mennyt Hilton ehti istua tuomiotaan vain neljä vuorokautta. Hänet vapautettiin terveydellisten seikkojen takia.

Stara uutisoi aiemmin tänään, että Hilton oli kärsinyt vankilassa unettomuudesta. Aivan vapaalle jalalle Hilton ei kuitenkaan päässyt, sillä hänet määrättiin suorittamaan loput 40 päivää tuomiostaan kotiarestissa ja Hilton joutuu käyttämään sen ajan myös seurantalaitetta, TMZ.com uutisoi.

Jo aiemmin Hiltonin tuomio lyhennettiin 23 päivään, mikä tosin edellytti häneltä hyvää käytöstä tuomion aikana. Nyt hän saa kotiarestissa liikkua vapaasti kilometrin säteellä kodistaan. Teknisesti Paris ei siis ole vielä vapaa, sillä hän suorittaa yhä tuomiotaan.

Uusimmat