Kännykkämyyjästä tuli laulusensaatio. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa jännitettiin eilen Idols -tyylisen Britain’s Got Talent -kilpailun finaalia. Kilpailun voitti lopulta Paul Potts, josta on syntynyt jo nyt varsinainen sensaatio.

Matkapuhelimia työkseen myyvä Potts mykisti uskomattoman upealla laulullaan tuomariston ja sai yleisön kyyneliin. South Walesissa syntynyt 36-vuotias tähti lauloi finaalissa oopperaa tulkitsemalla kappaleen Nessun Dorma.

Ennen kilpailua hän käytti noin 30.000 euroa harjoittaakseen oopperalauluaan kursseilla Italiassa. Vakavassa moottoripyöräonnettomuudessa vuonna 2003 ollut Paul on kärsinyt rahavaikeuksista, mutta voiton myötä huolet ovat nyt ohi. Hän sai palkinnokseen lähes 150.000 euroa.

Potts tapasi vaimonsa Julien internetissä, ja pariskunta meni naimisiin neljä vuotta sitten. Molemmat työskentelivät aiemmin Tescossa, eli ”Britannian Siwassa”. Nyt koko Britannia puhuu uudesta supertähdestään. Ohjelman juontaja Ant McPartlin totesikin lähetyksessä, että koko Britannia on hullaantunut Pottsista. Finaalissa annettiin yhteensä kaksi miljoonaa ääntä, mikä on tähänastinen kilpailun ennätys. Paul Potts suuntaa jo ensi viikolla studioon työstämään esikoisalbumiaan.

Katso Paul Pottsin esitys tästä tai artikkelin alta.