Supertähdet juhlivat Dianaa konsertissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon Wembleyn stadionilla järjestettiin tänään prinsessa Dianan muistokonsertti, jossa nähtiin esiintymässä lukuisia maailmantähtiä Nelly Furtadosta P.Diddyyn ja Tom Jonesista Kanye Westiin.

Juontamassa nähtiin esimerkiksi Kiefer ”Jack Bauer” Sutherland sekä useista Idols-kilpailuista tuttu kolmikko Simon Cowellin johdolla. Videotervehdyksensä antoi muiden muassa Yhdysvaltojen entinen presidentti Bill Clinton.

Konsertin ehkä odotetuin yhtye oli paluun tehnyt brittiläinen poikabändi Take That, jonka juonsi lavalle jalkapallotähti David Beckham. Ennakko-odotuksista huolimatta supertähti Robbie Williams ei ollut mukana Take Thatin kokoonpanossa, eikä siten koko konsertissa.

Miljoonille ihmisille suorana lähetyksenä esitetty konsertti kärsi alkuvaiheessa hieman teknisistä ongelmista, kun muutamien artistien lauluosuuksia jäi televisiolähetyksestä lähes kuulumattomiin. Myös lähetyksen alkuperäiset haastatteluosuudet ja juonnot kärsivät merkittävästi Yleisradion suomenkielisestä ”selostuksesta”.

Paikan päällä Lontoossa konserttia seurasi 63.000 katsojaa. Konsertin lipputulot ohjataan hyväntekeväisyyteen. Viime päivien terroriuhka varjosti megakonsertin tunnelmaa, vaikka koko Britannian turvatoimet oli viety äärimmilleen.