Paris Hilton jättää Hollywoodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilasta juuri päässyt Paris Hilton on kertonut muuttavansa pois Hollywoodista. Nykyisin superjulkkis asuu keskeisellä paikalla Hollywoodissa, joten alueen yökerhot ja villit kotibileet löytyvät niin sanotusti kulman takaa.

Vankilassa omien sanojensa mukaan muuttunut Hilton haluaa nyt muuttaa myös asuinpaikkansa rauhallisemmalle alueelle Beverly Hillsiin. Juhlimistaan jatkossa rajoittava Paris muuttaa samoille kulmille, joilta Ozzy Osbourne muutti juuri perheineen pois päästäkseen niin ikään rauhallisemmalle alueelle. Osbournen asunnon osti Christina Aguilera, ja alueella asuu lukuisia muitakin supertähtiä, joten juhlia riittää myös uudessa ympäristössä.

– Paris haluaa näyttää että on tosissaan elämänmuutoksensa kanssa. Nykyisen kodin sijainti aiheuttaa liikaa houkutuksia. Hänen klubbailuystävänsä hyppivät vaikka ympyrää niin kauan kunnes Paris lähtee heidän kanssaan juhlimaan, lähde kertoi Access Hollywood -julkaisulle.

Parhaillaan Hawajilla lomaileva Paris Hilton on antanut uuden asunnon etsimisen isänsä tehtäväksi.