Madonna diivailee megakonsertissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin supertähti Madonna nähdään lauantaina 7.7.2007 maailmanlaajuisessa Live Earth -konserttitapahtumassa. Nyt poppari on esittänyt tapahtuman järjestäjille vaatimuslistansa, joka ihmetyttää kovasti.

Madonna haluaa jo pelkästään harjoitustensa ajaksi takahuoneeseensa 12 laatikkoa mansikoita, kahdeksan täysipituista peiliä, hyppynarun, yorkshireläistä teetä, vihreää luomuteetä ja vaniljan tuoksuista ilmanraikastinta, Daily Star uutisoi.

Nyt järjestäjät ihmettelevätkin millaisia vaatimuksia Madonna esittää varsinaiselle keikkapäivälle, joka on siis lauantaina. Madonna on mukana Lontoossa Wembleyn stadionilla järjestettävässä konsertissa. Samanlaisia konsertteja järjestetään samaan aikaan myös Sydneyssä, Tokiossa ja New Yorkissa.