Kate Moss jätti rokkarimiehensä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss on jättänyt miehensä, huumeiden kanssa viihtyvän rokkari Pete Dohertyn. Kate heitti keskiviikkona Peten ulos Lontoossa sijaitsevasta asunnostaan.

Aiemminkin on-off-suhdetta harrastanut pariskunta on eronnut useita kertoja, mutta aiemmin Doherty ei ole kantanut koko omaisuuttaan ulos Mossin asunnosta. Nyt muuttokuorma sisälsi esimerkiksi Peten huonekalut, kitarat, pianon ja maalaukset, Daily Mirror uutisoi.

Lehden mukaan Moss raivostui kuullessaan Dohertyn kuherrelleen eteläafrikkalaisen mallitytön kanssa viime viikolla. Eropäätökseen on ehkä vaikuttanut myös Dohertyn tiistaina oikeudessa myöntämät huumesyytökset, joiden takia rokkari voi joutua jopa vankilaan.

Kate Moss on aiemmin ilmoittanut, että pariskunta olisi menossa naimisiin tänä kesänä, jos Pete pysyy erossa huumeista. Nyt hääsuunnitelmat on ilmeisesti kuitenkin haudattu.